keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Eskarit kirjastolla

Kuluneen parin viikon aikana Teuvan kaikki eskarilaiset ovat taas käyneet tutustumassa kirjastoon. Sen verran vilkasta heidän kanssaan oli touhuta, ettei kukaan muistanut yhtä ainutta kuvaa ottaa näistä vierailuista. (Siksi tässä ei ole kuvaa lapsista...)

Noin tunnin kestävä käynti piti sisällään tutustumista kirjaston tiloihin, etenkin lasten osastoon, vähän yleistä puhetta kirjaston toiminnasta, satuhetken ja lopuksi mukavan askartelutuokion, jossa kaikki saivat tehdä itselleen ikioman kirjanmerkin mieliväreissä ja tarroilla koristeltuna. Kuvassa on esittelykappale, lasten tekemissä oli runsaasti enemmän tarroja.

Lapset olivat aitoja touhutessaan ja innoissaan kirjaston tarjonnasta, sen verran vauhdikkaasti he olivat tutkimassa hyllyjen sisältöä. Moni löysi tutun kirjan tai elokuvan ja toi sen ilmi äänekkäästi. Kävi ilmi äkkiä, että monelle kirjasto oli jo ennestään tuttu paikka ja hyvä niin.

Kun taas seuraava lukuvuosi alkaa ja uudet eskarilaiset ovat aloittaneet taipaleensa, niin kirjasto kutsuu heidät vuorollaan tutustumaan siihen, mitä meillä on tarjolla ja askartelemaan oman kirjanmerkkinsä.

Aki

1 kommentti:

  1. Olipa kiva kuulla, että kirjasto on ottanut huomioon lapset! =)
    T:kummitäti

    VastaaPoista