keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Poikkeuksellisia aukioloaikoja

Pääsiäinen on tulossa ja sen myötä kirjastokin on suljettu pyhien ajan. Tämä on normaali poikkeus, mutta pääsiäisen jälkeisellä viikolla kirjasto on auki keskiviikosta perjantaihin epätavallisesti klo 10-16. Kevään aikana on tulossa vielä ainakin yksi muutos normaaliin aukioloaikaan ja kesällä erittäin todennäköisesti aukioloajat ovat poikkeukselliset useamman viikon ajan.

Syynä pääsiäisen jälkeiseen poikkeukseen ovat yhtäaikaiset lomat, koulutukset ja muut sovitut asiat, joiden johdosta kirjastolla ei ole tarpeeksi henkilökuntaa. Tässä tapauksessa kaikkiin tekijöihin ei voinut vaikuttaa itse, jolloin päällekkäisyyksiä ei voinut välttää. Ylipäänsä aukioloaikojen suunnittelemattomat muutokset liittyvät yleensä siihen, ettei työntekijöitä ole syystä tai toisesta tarpeeksi paikalla. Tämä on luonnollisesti valitettavaa asiakkaiden kannalta, mutta joskus tilanteessa ei ole vaihtoehtoja.

Kesäaikaan työntekijöiden lomat aiheuttavat sen, että henkilöstövajausta on vääjäämättä. Pyrimme kompensoimaan tämän sijaisella sekä kunnan kesätyöntekijällä ja palvelemaan asiakkaitamme parhaamme mukaan.

Aki

POIKKEUKSELLISET AUKIOLOAJAT PÄÄSIÄISEN JÄLKEEN
ke 19.4. klo 10-16
to 20.4. klo 10-16
pe 21.4. klo 10-16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti