torstai 18. toukokuuta 2017

Jälleen... BINGO!

Kokeilimme lukubingoa ensimmäisen kerran edellisenä kesänä. Kiinnostusta oli mukavasti ja viisi lukijaa jättivät bingoruudukkonsa arvontaan. Tänä vuonna olemme päättäneet palkita kaikki viiden suoran saaneet ja bingolappunsa kirjastolle palauttaneet lukijat pienellä palkinnolla. Lisäksi, edellisvuoden tapaan, eniten lukenut, alle 16-vuotias saa palkinnon. Kaikki, ikään katsomatta, voivat osallistua bingoon!
Bingoamisaika on 15.5.–31.8. eli peli on jo käynnissä! Bingoruudukkoja saa kirjastosta ja täytetyt ruudukot voi palauttaa kirjastolla olevaan laatikkoon, leimojen saannin jälkeen tietty! Elokuun viimeiseen päivään asti on aikaa bingota ja bingoruudukon palauttaa. Perjantaina, 1.9., tarkistamme bingolaput ja laskemme kuka on jaksanut eniten kesän aikana lukea. Otamme yhteyttä kaikkiin osallistujiin eli muista täyttää oikeat yhteystiedot (mikäli palkinnon haluat)! Viikolla 36 pidämme palkitsemistilaisuuden, siitä tietoa myöhemmin.
Kirjastolla on viikoittain vaihtuvat vinkki-ikkunat niin lasten- ja nuortenkirjoista nuorten osastolla kuin aikuisten kirjoista aikuisten osastolla. Ensimmäisenä vinkataan kirjoja, joiden nimessä on ”100”.
 

Voit jakaa myös omia kirjavinkkejä #teuvanlukubingo2017 –tägillä ja seurata Teuvan kirjastoa Instagramissa ja FacebookissaTeuvaOn-sivulla. Kirjastolla on myös valmiita paperisia vinkkilappuja, joihin voit oman vinkkisi kirjoitella.
Nähdään kirjastossa!
Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti