perjantai 1. joulukuuta 2017

Etkot kirjastossa 5.12.


Tiistaina 5.12. järjestetään kirjastossa Suomen kirjastoseuran ideoima tilaisuus "Etkot kirjastossa". Päivän juhla on valtakunnallinen tempaus, johon on osallistumassa yli 170 kirjastoa ympäri Suomea erilaisin tavoin. Me päätimme, että toteutetaan päivän teema kutsumalla kirjastoon kaikki kunnan eskarilaiset juhlimaan sata vuotiasta Suomea.

Samalla mietimme, että voisimmeko jotenkin myös huomioida erityisesti pitkäaikaisia asiakkaitamme näin juhlavuoden puitteissa. Pohdinnan aikana tuli selväksi, että vain yhden huomioiminen ei onnistu, sillä meillä on runsaasti pitkäaikaisia asiakkaita. Päädyimme sitten valitsemaan kymmenen henkilöä, jotka olemme myös kutsuneet mukaan samaan tilaisuuteen. Painotus oli enemmän iäkkäämmissä asiakkaissa senkin vuoksi, koska tilaisuus on arkena ja aamupäivällä. He nyt sitten edustavat kaikkia muitakin aktiivisia kirjaston ystäviä - ja heitähän riittää paljon enemmän kuin kymmenen. Kaikki ovat tärkeitä ja olemme kiitollisia jokaisesta henkilöstä joka käy kirjastossa. Toivottavasti voimme huomioida muitakin tulevaisuudessa.

Päivän aikana jaamme kirjastossa lainaustiskillä Kirjastolehden Suomi 100 vuotta -juhlanumeroa sekä sinivalkoisia makeisia. Lisäksi nostamme esille ja lainattavaksi koko viikon ajaksi sinivalkoista kirjallisuutta.

Toivotamme kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti