keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Sirpan läksiäiset

Perjantaina 18.5.2018 oli Sirpa Yli-Kuivilan viimeinen työpäivä Teuvan kirjastolla. Läksiäiset järjestettiin perinteiseen tapaan aamupäivän aikana ja tunnelma oli samaan aikaan rento ja rempseä sekä vähän haikea. Olihan Sirpan noin 40 vuoden työura tullut päätökseen. Paikalla oli sivistysjohtaja Pauliina Niemi antamassa kunnan viralliset tervehdykset, nykyisiä ja entisiä työkavereita kirjastolta sekä kunnan muita työntekijöitä.

Sirpa oli halunnut, että puheita ei pidettäisi ja aika hyvin siinä onnistuttiinkin. Vain muutama lyhyt puhe ja runo tuli lausuttua. Allekirjoittanut on syyllinen yhteen pieneen runon lausuntaan. Tosin siinä kävi sitten lopulta niin, että Sirpa piti itsekin tunteikkaan jäähyväispuheen, jossa hän korosti vielä kerran kirjaston merkitystä ja tärkeyttä kaikille ihmisille - vauvasta vaariin, kuten Sirpalla on tapana sanoa.

Kahvin ja herkullisten kakkujen lomassa tuli muisteltua vanhoja ja vähän katsottua tulevaisuuteenkin. Se mitä eläkepäivien viettoon mahdollisesti kuuluu, jäi meille kuitenkin salaisuudeksi. Juhlallisuuksien jälkeen Sirpa teki vielä normaalin työvuoron viiteen saakka, jonka jälkeen hän siirtyi kesän viettoon, ensin lomalle, ja sitten myöhemmin varsinaisesti eläkkeelle.

Lopuksi haluamme kiittää Sirpa sinua valtavasta panoksesta Teuvan kirjaston ja etenkin sen asiakkaiden hyväksi. Me kaikki toivotamme oikein mukavia ja antoisia eläkepäiviä.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti