tiistai 17. tammikuuta 2017

Verkkokirjaston muutoksia

Kuten jo joulukuun kirjoituksessa esiteltiin, Eepoksen myötä Teuvan kirjaston verkkokirjasto vaihtuu Finnaksi. Suunnitelman mukaan Finna on valmiina käyttöön viikolla 7, tiistaina 14.2. Tällä hetkellä käytössä on beta-versio, mutta tietokantojen yhdistelyn aikana sekin voi olla poissa pelistä. Juuri tätä kirjoittaessani beta oli vielä saatavilla.

Nyt käytössä oleva krannit.net sivusto on avoinna tai ylipäänsä olemassa Teuvan kirjaston asiakkaille viimeistä päivää tiistaina 31.1. Helmikuussa sivustoa ei enää ole. Jos jollakin on käytössä Omat sivut -välilehden ns. oma hylly -toiminto krannit.net sivustolla, sen sisältö häviää. Tiedot saa talteen joko tulostamalla tai lähettämällä ne omaan sähköpostiin. Muistakaa myös, että 23.1. alkaen kirjastojärjestemä ei ole käytössä, joten siitä alkaen ei voi tehdä varauksia edes verkkokirjastosta.


Tämä vaikuttaa varmasti hieman sekavalta, mutta se on tällä hetkellä varmaa, että avatessamme ovet tiistaina 7.2. asiakkailla ei ole käytettävissä minkäänlaista verkkokirjastoa viikon ajan. Joidenkin lainoissa on eräpäivänä tuo 7.2. ja jos tilanne on se, ettei pääse juuri silloin palauttamaan, niin uusinta onnistuu puhelimessa tai sähköpostissa. Kannattaa varautua pieneen ruuhkaan, joten puhelinkin saattaa tuutata varattua.

Aki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti