tiistai 12. syyskuuta 2017

Lukubingon lukijat palkittu

Maanantaina iltapäivällä oli mukava hetki kirjastolla, kun palkitsimme kaikki Teuvan kirjaston kesän 2017 lukubingoon osallistuneet lukijat. Kaiken kaikkiaan viisi lasta oli palauttanut bingolapun määräaikaain mennessä ja kaikki saivat suorituksestaan diplomin sekä kirjanmerkin. Lapsista kolme pääsi paikan päälle yhteiseen tilaisuuteen. Yksi sai palkintonsa ja diplomin jo aikaisemmin päivällä ja yhdelle ne lähetettiin postissa, koska osallistuja ei asu Teuvalla.

Lukudiplomin osallistujia.
Peräti kolme lapsista oli lukenut kaikki 25 ruutua täyteen eli täyden bingon. Eniten lukenut alle 16-vuotias oli tarkoitus palkita, joten jouduimme arpomaan voittajan. Nuorin lukija Anniina oli arvonnassa onnekkain ja sai palkinnoksi lahjakortin Teuvan kirjakauppaan

Anniina valitsee kirjanmerkkiä.

Ensi kesänä on varmasti myös jonkinlainen lukubingo tai vastaava tempaus. Se voi olla Eepos-kirjastojen yhteinen tai sitten jatkamme tällä omalla. Joka tapauksessa, ennen seuraavaakin kesää ehtii lukemaan monenlaisia kirjoja. Joten leppoisaa kirjasyksyä kaikille nuorille lukijoille!

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti