perjantai 28. huhtikuuta 2017

Suomi 100

Juhlavuosi etenee ja tässä vaiheessa pari sanaa kirjaston suunnitelmista.

Heti vapun jälkeen keskiviikkona 3.5. klo 10 kirjastolla on satuhetki, joka on osa Pohjanmaan Liikunta- ja Urheilu ry:n hanketta 100 Tekoa Suomelle. Aino-Maija Siren, joka toimii PLU:n aluejohtajana, tulee lukemaan lapsille satuja. Sen mitä olen kuullut, niin hän on mainio satuhetken pitäjä. Odotamme mielenkiinnolla.



5.12. Teuvan kirjasto järjestää Kirjastoseuran haasteen mukaisesti itsenäisyyspäivän juhlan etkot kirjastossa. Linkistä lisätietoa. Suunnitelmamme ovat vielä hieman auki, mutta ainakin tulevan lukuvuoden eskarit on kutsuttu juhlimaan kanssamme. Mutta kyllä sille päivälle on muutakin mielessä, kerrotaan siitä myöhemmin.

Niin kuin edellä mainitusta voi jo päätellä, olemme halunneet huomioida juhlinnassa erityisesti lapsia.

Toki aikuisillekin on ajatuksissa jotain. Kirjailijavieras on tarkoitus saada syksylle. Asia on vielä hautumassa ja siitäkin enemmän myöhemmin. Lisäksi koko vuoden ajan kirjastolla on esillä YLE:n laatima 101 kirjaa -lista, jossa jokaiselta itsenäisyyden vuodelta on valittu vuotta kuvastava teos. Lähes kaikki teokset löytyvät meiltä hyllyistä ja laitamme niitä esiin aina kyseisen kirjan ollessa mediassa esillä.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti