tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kesän aukioloajat

Kesä ja kesälomakausi on hiljalleen alkamassa. Teuvan kirjastossa se merkitsee sitä, että asiakkaita on vähemmän kuin tavallisesti ja tiskin takana saattaa ollakin aivan toiset kasvot kuin talvella.

Kirjaston työntekijöillä on tänä kesänä enemmän lomapäiviä vietettävänä kuin viime kesänä. Tämä tarkoittaa suurempaa tarvetta tuuraajien käyttöön ja pientä painetta aukioloaikojen muuttamiseen. Olemme tarkoituksellisesti keskittäneet kesälomia heinäkuulle ja silloin kirjastolla ovatkin töissä pääasiassa sijaiset. Onneksi heitä on ollut saatavilla peräti kolme kappaletta, joten muutokset aukioloaikoihin eivät ole kovin suuria.

Juhannusviikosta alkaen heinäkuun loppuun saakka, eli kuuden viikon ajan, kirjasto on auki muokatuin aukioloajoin. Tiedot löytyvät alla olevasta liuskasta, jota on saatavissa myös kirjaston tiskiltä ja sitä voi käyttää vaikka kirjanmerkkinä.

Lisäksi kesän ajantasaiset aukioloajat näkyvät kätevästi tämän blogin oikeassa laidassa (paitsi kännykällä luettassa) ja samalla tyylillä myös verkkokirjaston sivuilla, kun valitsee omaksi kirjastokseen Teuvan kirjaston.

Mukavaa kesää!

AkiEi kommentteja:

Lähetä kommentti