perjantai 27. tammikuuta 2023

Pelit

Kirjastoissa ympäri Suomen on jo melko pitkään saanut lainattuja monenlaisia pelejä. Teuvalla monestakin syystä niitä ei ole saanut, vaan olemme joutuneet turvautumaan Eepoksen tarjontaan.

Nyt tähän on tulossa muutos. Olemme juuri tekemässä valintaa lautapeleistä, joita hankimme lainattavaksi. Ensi alkuun niitä tulee noin kymmenkunta, mutta ajan kanssa valikoima varmasti laajentuu. Pelit tulevat olemaan pääasiassa ns. perhepelejä, joita voi pelata lähes kuka tahansa. Otamme myös alle kouluikäiset huomioon ja heillekin sopivia pelejä tulee myös lainattavaksi. Osa peleistä on tuttuja klassikoita ja osa uudempia.

Kaikki tarjolla olevat pelit sijoitetaan samaan paikkaan kirjastossa, joten ne on helppo löytää. Kerromme lisää, kun pelit ovat valmiina lainaukseen.

Pelit, joita on voinut pelata tähän asti kirjaston tiloissa ovat täällä edelleen. Ne eivät ole tulossa lainattavien joukkoon ainakaan tässä vaiheessa.

Kesän 2021 remontista lähtien olemme odotelleet hetkeä, jolloin saisimme nuorten puolelle Play Station 5 -pelikonsolin. Nyt voin tässä kertoa, että sellainen on tilattu ja se toimitetaan kevään aikana. Laadimme pelikoneen käyttöön hieman käytäntöjä sekä ohjeistusta ja hankimme muutaman pelin pelattavaksi täällä kirjaston tiloissa. Lainattavaksi niitä ei tässä vaiheessa vielä tule. Tästäkin asiasta kerrotaan enemmän siinä vaiheessa, kun laite on käyttövalmiina.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti