torstai 28. heinäkuuta 2016

Poistokirjamyynti lähestyy

Viikon päästä keskiviikkona 3.8. klo 12 alkaen on kirjastolla jälleen normaalia kovempi ryysis, kun kirjoista kiinnostuneet ihmiset tulevat penkomaan laatikoita Elolystien poistokirjamyyntiin. Vaikka sääennuste on tällä hetkellä hieman kostea (katso kuva), niin sadekaan ei haittaa menoa, sillä viime vuoden tapaan käytössä on Teuvan Pallolta vuokrattu teltta, jossa säilyvät kuivina niin kirjat kuin ihmiset. Sitä paitsi, viikon päästä sää voi olla ennusteesta huolimatta ihan mitä tahansa (paitsi ei ehkä lumisadetta), joten odotellaan ja katsellaan...

Ilmatieteenlaitoksen sääennuste keskiviikolle 3.8.

Kuten ehkä Tejukasta joku on voinut lukea, on kirjastolla kesäisin melko hiljaista. Se on toisaalta hyvää aikaa käydä kokoelmia läpi oikein tiukalla kammalla. Sitä myöten sitä poistettavaa aineistoa sitten löytyy ja päätyy myytäväksi. Tänäkin vuonna olemme ahkeroineet ja kirjapinot varastohyllyillä senkuin vain kasvavat.

Poistettuja kirjoja odottamassa myyntiä.

Toukokuussa järjestimme "ylimääräisen" poistomyynnin, jotta emme aivan hukkuisi poistettujen kirjojen alle. Silloin menikin ihan mukavasti tavaraa kaupaksi. Kaikki se mikä ei mennyt on nyt vielä uudestaan tarjolla. Emme kuitenkaan laittaneet kaikkea mahdollista keväällä myyntiin. Esimerkiksi lastenkirjat ja sarjakuvat säästimme Elolystien myyntipäivään. Ne menevät varmasti kuin kuumille kiville, mutta jottei kaikki menisi heti, niin tuomme tätäkin aineistoa myyntipöydille tasaisesti päivän aikana, jotta myöhemminkin paikalle pääsevät voivat ostaa lastenkirjoja.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti