maanantai 25. marraskuuta 2019

Lainaa nyt, saat pitkän laina-ajan

Joulu lähestyy ja se tuo myös pienen tauon kirjaston toimintaan. Joulun pyhien aikaan vietämme lomia, mutta samaan aikaan lehtisalin lattiaa remontoidaan. Loppiaisen jälkeen käytämme myös muutaman päivän aineiston poistoihin. Kirjasto on siis suljettuna perjantaista 20.12.2019 lähtien ja avataan jälleen maanantaina 13.1.2020. Joulua edeltävällä viikolla teemme jo valmisteluja lehtisalissa ja sitten perjantaina 20.12. koko tila tyhjennetään remonttia varten.

Palautuspäivien osalta tämä tarkoittaa seuraavaa. Jos nyt lainaa kirjan, jossa on normaalisti neljän viikon laina-aika, sen eräpäiväksi tulee 20.1.2020. Olemme siis siirtäneet eräpäivää vielä viikolla avaamispäivästä, jottei palautusten kanssa tulisi mahdotonta ruuhkaa.

Teoksia, joissa laina-aika on kaksi viikkoa, saa pidempään lainaan vasta torstaista 5.12. alkaen. Näitä ovat elokuvat ja teokset, joissa on yli kolme varausta.

Joulun aikaan laitamme palautusluukun kiinni, joten mitään aineistoa ei voi palauttaa kiinniolon aikana.

Mutta nyt kannattaa tulla jo katselemaan lukemista jouluksi. Vaikka pukinkontista tulisikin lahjaksi kirjoja, niin kirjaston eräpäivien osalta ei kiirettä ole.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti