keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Orrelassa vietettiin mielenkiintoinen Mannerheim-ilta

Kevään aikana Teuvan kirjasto ja Teuvan Suomi-Puola yhdistys tekivät yhteistyötä, jonka tuloksena keskiviikkona 18.5. Kulttuuritalo Orrelassa vieraili Jukka Soisalon-Soininen kertomassa teoksestaan Mannerheim - Puolan vuodet. Ehdotus vierailusta tuli Teuvan Suomi-Puola yhdistyksen puheenjohtajalta Esko Peuralta ja kirjasto otti tarjouksen mielellään vastaan. Etenkin, kun pahin korona-aika vei mahdollisuudet minkäänlaiselle vierailutoiminnalle, oli nyt mukavaa saada järjestettyä tällainen tilaisuus.


Esko toivotti Jukan tervetulleeksi.

Illan anti oli mielenkiintoinen ja itse aihe varsinainen runsaudensarvi, josta riitti ammennettavaa. Jukka oli perehtynyt Mannerheimin Puolan vuosiin perusteellisesti ja puhetta olisi riittänyt paljon pidemäksikin aikaa. Kirja on saatavilla lainaan myös Teuvan kirjastosta, joten jos aihe kiinnostaa, niin siihen pääsee perehtymään ansiokkaan teoksen avulla.


Jukan esityksessä oli runsaasti kuvia.

Yhteistyö kirjaston ja Suomi-Puola yhdistyksen kanssa ei ollut ensimmäinen kerta laatuaan ja ajatus jäi jo itämään, että kun seuraava sopiva tilaisuus sattuu kohdalle niin teemme yhteistyötä jatkossakin.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti