perjantai 13. toukokuuta 2016

Poistokirjamyynti - osa 1

Eilen torstaina kirjastossa järjestettiin keväinen poistokirjamyynti. Tarkoitus oli tehdä pieni välityhjennys, kun paikat alkoivat jo olla täynnä pahvilaatikoita. Pieni myös siitä syystä, ettei käsikirjastoon mahdu kovin paljoa tavaraa eikä ihmisiä kerrallaan. Hieman alle 30 pienempää ja suurempaa laatikollista kirjoja oli päivän ja illan aikana myynnissä ja karkeasti kymmenkunta laatikkollista saatiin myytyä. Aika tavallinen saldo. Mutta säilytystilaa tuli kuitenkin ihan mukavasti, että voimme taas laittaa seuraavat poistettavat odottamaan uutta myyntiä.


 Moni kysyikin, että ovatko kirjat myynissä yhtä päivää kauemmin. Tällä kertaa kirjat olivat tarjolla vain yhden päivän ajan, mutta kaikki myymättä jäänyt aineisto tullaan laittamaan uudelleen esille Elolysteillä keskiviikkona 3.8. klo 12-17, jolloin järjestetään perinteinen myyntirysäys kirjaston pihalla. Silloin on tarkoitus taas käyttää viime vuonna käyttökelpoiseksi osoittautunutt telttaa, jossa myynti on mukava järjestää säässä kuin säässä. Elolystien jälkeenkin kirjat ovat vielä esillä ja myynnissä kirjaston sisätiloissa.


Jätimme tarkoituksella jotain aineistoa eilen tarjoamatta, jotta elokuulle jäisi hyviä kirjoja. Esimerkiksi lastenkirjoja oli eilen vain vähän, mutta kesällä niitä ja sarjakuvia on tarjolla enemmän. Mutta varmaa on, että osa niistä menee kuin kuumille kiville. Sitä odotellessa...

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti