maanantai 4. helmikuuta 2019

Koko kansa lukee - kokeile e-äänikirjaa

Koko kansa lukee -kampanjan ajaksi 4.–24.2. kirjastot ja kustantajat avaavat luettavaa ja kuunneltavaa rajoittamattomaan käyttöön eli mitään kampanjan aineistoa ei tarvitse jonottaa.

Kampanjassa on mukana Eepos-alueen suosituin e-äänikirja, Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni – Kuinka ymmärtää muita ja itseään (Atena). Nyt on siis hyvä mahdollisuus saada kirja kuunneltavaksi jonottamatta. E-kirjana on tarjolla Satu Vasantolan En palaa takaisin koskaan, luulen (Tammi), jonka tavallisesta kirjasta on pitkä varausjono. Lisäksi aikuisille on ruotsiksi Philip Teirin Så här upphör världen (Schildts & Söderströms) ja Eva Frantzin Sommarön (Schildts & Söderströms).
Lapsille on tarjolla Jukka-Pekka Palviaisen ja Christel Rönnsin Allu ja salaperäinen opettaja (WSOY) sekä Karin Erlandssonin Pärlfiskaren (Schildts & Söderströms).
Näitä kirjoja ja muitakin voi lainata Eepos-kirjastojen e-kirjapalvelusta. Lainaukseen tarvitaan oman kirjastokortin numero ja pin-koodi.

Lisätietoa e-kirjojen lainaamiseen Eepos-kirjastojen yhteisestä kokoelmasta löytyy Seinäjoen kirjaston laatimista ohjeista.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti