keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Kirjastokino on avattu


Nyt on elokuvien ja tv-sarjojen ystäville hyviä uutisia. Eepos-kirjastojen yhteinen palvelu Kirjastokino on nyt avattu. Tämänkin palvelun käyttöönottoon tarvitset vain kirjastokortin ja PIN-koodin. Jos sinulla ei ole näitä, niin ota yhteys kirjastoon.

Palvelu on erittäin helppokäyttöinen. Mene osoitteeseen kirjastokino.fi ja kirjaudu sisään palveluun sivun oikeasta ylänurkasta. Voi valita asiointikieleksi myös ruotsin. Ensin valitaan oma kirjasto eli Eepos ja sen jälkeen syötetään kirjastokortin tunnusluku ja PIN-koodi.Sitten ei muuta kuin valitsemaan elokuva ja katsomaan. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaiteilla.

Elokuvat eivät ole varsinaisesti lainassa, eli niitä ei tarvitse varata tai palauttaa. Katsoja kirjautuu palveluun kirjastojärjestelmän kautta ja se tarkistaa samalla katsojan iän. Niinpä kirjautuneelle henkilölle näkyy vain ne aineistot, joita hän ikänsä puolesta saa katsoa. Palvelussa on katsottavaa kaiken ikäisille.

Katsomiskertoja ei ole rajoitettu ja samaa elokuvaa tai muuta ohjelmaa voi katsoa yhtäaikaisia käyttäjiä vaikka kuinka moni. Katseluhistoriaa tai muita asiakastietoja ei tallenneta. 

Aivan uunituoreimpia elokuvia palvelusta ei löydy, mutta erittäin laadukasta katsottavaa sekä koti- että ulkomailta on runsaasti ja erityisesti nyt näin poikkeusaikoina Kirjastokinon kautta asiakkaat pääsevät nauttimaan myös kirjastojen elokuvatarjonnasta.

Aki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti