torstai 1. elokuuta 2013

Poistokirjat kävivät kaupaksi

Keskiviikkona heinäkuun viimeisenä päivänä kirjaston pihalla oli jälleen kuhinaa, kun järjestettiin Teuvan kirjaston perinteinen poistokirjojen myyntirysäys. Väkeä oli paikalla jo hyvissä ajoin suorastaan kädet syyhyten. Kirjalaatikoita kannettiin kirjaimellisesti hiestä märkänä, jotta kaikki myytävät opukset saataisiin esille mahdollisimman pian. Jossain vaiheessa tuli mieleen, että miksei mukana ollut vaihtopaitaa... Onneksi oltiin ulkona.
Kauppa kävi mainiosti ja asiakkaat löysivät kuka mitäkin. Lasten kuvakirjat menivät heti kättelyssä ja iltapäivällä jouduttiin niiden osalta myymään jo "ei-oota". Tänäkään vuonna ihan kaikki kirjat eivät kuitenkaan loppuneet myyntipäivänä, joten edellisten vuosien tapaan kirjoja on vielä jonkin aikaa myynnissä samaan halpaan hintaan kirjaston sisällä nuorten puolella.
Kävipä päivän aika sellainenkin kommellus, että viimeiset viisi kirjalaatikkoa unohtuivat hissiin kaikessa tohinassa, eivätkä koskaan päätyneet myyniin. Niinpä nyt myynnissä olevissa kirjoissa on vielä sellaisiakin, jotka eivät ole olleet keskiviikkona tarjonnassa. Tulkaahan vielä penkomaan.

Kiitos kaikille osallistuneille leppoisasta tunnelmasta.

Aki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti