tiistai 20. lokakuuta 2015

Ojan yli kirjastoon

 

Tänään on remonttityömaa edennyt jälleen huimasti eteenpäin. Aikaisin aamulla pääoven portaat oli jo poistettu ja kirjastoväen tullessa töihin kaivinkone kaivoi jo syvää kuoppaa oven edessä. Yllä video kaivamisesta. Kaivannon ylittävä silta odotti vielä paikalleen pääsyä. Talon seinustan istutukset ja muut esteet siirtyivät kevyesti pois paikoiltaan, kun kaivuri jatkoi työtään. Ennen kuin ovet avautuivat puoliltapäivin, oli väliaikainen kulkureitti asennettu jo paikalleen. Miehet rakensivat rampin reunalle vielä kaiteetkin, joten eiköhän siitä kaikki pääse yli ilman sattumuksia.


Piha on tällä hetkellä lievästi sanottuna hieman eri näköinen kuin normaalisti ja se tulee muuttumaan päivittäin. Parkkipaikkoja on vähemmän käytössä ja pyörätelineetkin on siirretty pois. Pyrimme saamaan asiakkaiden pyörille jonkin selkeän paikan, etteivät ne olisi tiellä.

Kun maakasoja on siellä täällä, puskat on siirretty lähes keskelle pihaa ja muutenkin piha on aivan työmaata, niin liikkuminen vaatii tarkkaavaisuutta. Kaikkien alueella kulkijoiden on syytä pysyä sallitulla alueella, ettei satu mitään vahinkoa.

Mutta vaikka pihalla myllätään, niin talon sisällä toiminta jatkuu normaalisti. Eli kirjasto on auki kuten ennenkin.

Aki



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti