keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Asfaltti lähtee

Viikossa on ehtinyt tapahtua paljon. Kirjaston ympärille kaivettu oja on pääosin täytetty ja alkaa seuraava vaihe. Parkkipaikan asfalttia on nyt alettu repimään pois. Pintaa poistetaan noin puolen metrin syvyydeltä ja kymmenen metrin matkalta talon seinästä ulospäin. Massan vaihdon jälkeen maa muotoillaan uudestaan siten, että vesi valuu poispäin rakennuksesta.

Tästä johtuen kulku kirjastoon tapahtuu henkilökunnan oven kautta noin viikon ajan, eli ensi viikon puoleen väliin saakka. Piha jää muotoilujen jälkeen hiekalle odottamaan ensi kesää, jolloin siihen laitetaan uusi päällyste.


Koska pääovi on suljettuna, eikä ovelle pääse, lainojen palautuslaatikkoa ei voi käyttää. Pyydämme asiakkaita huomioimaan tämän, kun olette palauttamassa lainoja. Pahoittelemme, jos tästä aiheutuu ylimääräistä haittaa. Aamuisin klo 8-12 palautukset voi käydä tuomassa sisälle lainaustiskille, mutta kun kirjasto on kiinni iltaisin palautuksia emme voi ottaa vastaan.

Asiakkaat ja henkilökunta kulkevat siis kaikki nyt noin viikon ajan henkilökunnan ovesta. Ovet ovat auki aina, kun henkilökuntaa on paikalla, ellei toisin ilmoiteta.


Remontti on tietojen mukaan edennyt aikataulussa ja kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Toiveissa on siis saada terveet tilat remontin jälkeeen.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti