keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Väärä hälytys

Näin sitä oppii uutta. Ei meillä kirjaston sisällä siis olekaan mitään kätköä. Kiitos vain kaikille edelliseen kirjoitukseen kommentteja lähettäneille. Ajatus toki oli ihan jännä, että olisi ollut. Mutta asia ylitti ainakin jonkinlaisen uutiskynnyksen, koska blogin kävijälaskuri meni ns. katosta läpi. Samoin TeuvaOn facebook-sivun linkkiä on klikattu valtavasti. Geokätköilypiireissä sana näköjään kiirii nopeasti.

Toki tuon "hyllyllä" termin olisi voinut ymmärtää oikeinkin, kun eihän kirjastossakaan kirjat ole hyllyllä vaan hyllyssä. Jos nyt hiuksia aletaan halkomaan...
Jossakin täällä on kätkö...

Jossain tässä kirjaston ympäristössä kuitenkin on siis kätkö. Joku kommentoija kertoi, että lupakin on kysytty ja varmasti aivan oikealta taholta, joten asia on sikälikin ok. Pitää tarkkailla pihamaata nyt jatkossa vähän "sillä silmällä", jos siellä ollaan etsimässä jotain.

Mutta jos jotain asian harrastajaa kiinnostaa saada oma kätkö kirjaston sisälle, niin voi tulla juttelemaan minun kanssa siitä, mikä voisi olla mahdollinen paikka. Vaikka ymmärsin, ettei tämän tyyppiset kätköt ole ollenkaan tavanomaisia, vaan kätköt ovat yleensä ulkona.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti